Jag som trodde att jag hade genomskådat killen...

Satt på en brygga vid Årstaviken nu i veckan och åt min skrynkliga macka i solskenet och njöt av tillvaron när en anka kom flygande och ställde sig på vattnet. Okej, kanske inte en anka då, men nån slags fjäderfä i alla fall. Och jag iakttog den beundrande där den stod och mallade sig på en tunt lager av is på vattnet och skröt om hur lätt den var. Just då fick jag en snilleblixt, men eftersom jag satt där själv hade jag ingen att berätta för så jag fortsatte förundras över min egen klokhet..

När lunchen var slut spatserade jag på Söders gator med ett stort leende på läpparna och folk tittade och vissa log till och med tillbaka (måste trott att jag var lite retarded och tyckt synd om mig, det här känner Henrik igen) hur som helst kunde jag inte vänta tills jag fick berätta för någon om vad jag kommit fram till

På eftermiddagen var jag ute och promenerade med Nicke och kläckte ur mig följande: du, vet du vad jag har tänkt på (berättar om ankan på isen) och säger " Det måste ju ha vart samma sak med Jesus" han gick säkert på tunn is och så har nån snubbe sett honom och trott att han kan gå på vatten"
Nicke tittade lite skeptiskt på mig som om jag vore dum i huvudet eller som om jag närsomhelst skulle säga att jag bara skämtade och svarade: eee... aaa, men vart hände det där liksom..i Egypten?'

Attans, där rök min teori...

image7 versus image8


Jag ska bli en björn när jag blir stor

Klockan är halv ett och jag tänker inte bli långrandig, så trött så det är inte klokt. Schliiiten är nog det rätta ordet för mitt tillstånd just nu. Lördagen var helt övergrym, tack alla ni som kom och gjorde kvällen och födelsedagsfesten så jäkla nice!!! Vi hade verkligen riktigt kul, vet inte om det är möjligt, men jag kan nästan slå vad om att vi hade haft ÄNNU roligare om vi hade stannat kvar här och fortsatt festa, men Bacci var ett skönt ställe som jag inte hade utforskat tidigare. Jag hade verkligen fått till en salig blandning av gäster, men det underlättar när man har så sociala kompisar och ni alla minglade runt och snacka med varandra. Så det ska va! Vet inte hur det har gått till, men jag verkar ha blivit känd som snuskhummern i gänget, därav en hel del lustiga presenter, men jag bara tackar och tar emot. Det ska nog kunna komma till användning snart om inte tidigare, och vara tillfredställande både på ett och annat sätt.

Sen har jag lite visdomar att dela med mig av efter att ha värdinna för knasfesten i lördags

 

Dagens tips: 

 

1. Försök aldrig lyfta en brinnande marschall med händerna och blåsa ut lågan

 

2. Sparka inte heller på den om du har mockastövlar, om du inte gillar rött stearinstänk över hela skon förstås?

 

3. Svep INTE i dig de fem närmsta drinkglasen du kommer åt innan du ska springa ner till bussen

 

4. om du ska ta bilder, kör autofokus, efter ovanstående punkt är du inte den bästa fotografen .. även om du tror det själv ;)

 

På söndagen vaknade jag upp så där härligt pigg, som man bara kan vara efter att ha vart ute, för att en stund senare komma på att jag visst hade en labrapport som skulle in på måndagen. Dags för lite paniiik?! Satt uppe till tjugo i tre, finns det bättre sätt att spendera en söndagskväll på? Men den förbaskade rapporten blev klar och jag kunde äntligen förenas med min bästa vän, sängen. Vi hann umgås i cirka fyra timmar innan Djävulens uppfinning (även känd som väckarklockan) ringde. Och man tänker: Men va? Det kan inte ha gått fyra timmar, jag gick PRECIS och la mig?

 

Släpade mig ur sängen skuttade upp och ner som Tiger i Nalle Puh några gånger för att komma igång, tro mig..det hjälper. Eller brukar göra i alla fall, men nu har jag blivit gammal och klarar inte längre av en veckas sömbrist och lite festande.Snart måste jag väl börja med dubbar under skorna också?åldersnojan har börjat =)

  Hursomhelst måste det ha varit en lustig syn för grannarna där jag stod och skuttade i födelsedräkten, eftersom jag glömt dra för persiennera...elli i ett nötskal...smidig som få! 


När jag blir stor ska jag bli en björn och tjocka upp mig inför kallare tider och sen bara sova mig igenom hela vintern tills solen tittar fram igen. Vet ni vilken utbildning man kan gå då? Vad har de för intagningskrav? Duktig på att fånga fisk med tassarna? Kan jag säkert bli med lite övning, får ta och studera Baloo lite så jag får insider-tips

 

Nej, nu börjar jag flumma...kanske dags att gosa lite med kudden nu. Ska skriva nåt vettigt imorgon, eller aldrig? nej, nu kom jag på att jag inte ska lova sånt jag inte kan hålla. Jag? Vettig? Muahahah? okej, nu måste jag nog gå..för er skull..Sluta läsa nu..inte ett enda ord till? Läser du fortfarande? Haha..nyfiken i en strut. Jag kommer inte att avslöja några smaskiga detaljer från lördagsnatten..eller jo, kanske? Om du frågar snällt :D


Björnen som vet hur man chillar....image13


Sub-ragging is tha new shit

så, min fråga efter nedanstående historia. Är tunnelbaneragg den nya flugan?! Hur många gånger har man inte i smyg stått och spanat in någon när man åker buss, tåg eller liknande? och liksom tänkt " tänk om jag skulle gå fram och börja snacka"? speciellt de gånger man får ögonkontakt och sen fortsätter kolla på varandra tills den ena eller andra kliver av och ens fantasibubbla spricker och man vaknar till ur sina dagdrömmar..

har ni tänkt på hur mycket folk anstränger sig för att verka upptagna när man åker på morgonen och eftermiddagen. Folk vet inte vad de ska göra av sig själv så alla står och fipplar med mobiler, tidningar, böcker eller låtsas leta efter saker i fickorna...eller ännu värre...läser nödinstruktionerna vid dörrarna eller affischerna för hundrade gången och försöker se ut som om det är första gången :P...jag ska inte säga nåt..ibland är jag likadan..man vågar typ inte titta på folk..alla är lite människoskygga...

men det här med allt mer avancerade kameror i mobilen är ju både roligt och lite läskigt....undrar hur många gånger ni har blivit smygfotade eller filmade?

T-bane stalkers

Måste berätta om dagens två lustiga händelser, lustiga eftersom det händer två liknande grejer på en och samma dag. Hoppas att ni som läser det här känner mig tillräckligt väl för att förstå att jag definitivt inte försöker malla mig :)

Så här gick det till

Jag satt på tunnelbanan på väg till söder för att labba och var djupt försjunken i min tidning och hade musik i öronen. En kille klev på vid Östermalmstorg och satte sig mitt emot mig. Märkte hur han sneglade lite först och sen plockade han fram sin telefon. Jag fortsätter läsa, men efter en stund känner jag mig iakttagen så jag lyfter på huvudet och då såg jag att han höll mobilen högt upp i luften rakt mot mig. Vet inte om han filmade eller fotade, men så fort jag tittade på honom så drog han ner luren. Tåget stannade just då och han hoppade av så snabbt han kunde...

Freaky kille nummer två

Jag var på väg hem på kvällen vid niotiden och stod och väntade vid centralen när en kille kom och ställde sig bredvid mig. Han började sjunga lite och jag tittade på honom och han log som Kalle Anka tillbaka, ett sånt där smile som sträcker sig från ena örsnibben till andra. Jag kollade bort...våga kolla en gång till liksom..då vet man vad som händer..rena inviten..haha

Han börjar snacka i telefon med en kompis och jag försöker låtsas vara upptagen. En kille, som visar sig vara snubbens kompis kommer ner för trappan och nu är det två som sjunger och tittar och försöker locka uppmärksamhet. Efter sex lååååånga minuter kommer tåget och jag kliver på.

Dum som jag är sätter jag mig vid ett fyrsäte där det är helt ledigt...bad idea..gissa vem som kommer och sätter sig mitt emot mig? han säger åt sin polare som sätter sig vid andra sidan mittgången och de börjar snacka. Jag plockar upp en bok och försöker låtsas läsa, när vi kommer till tekniska så lutar killen sig fram och frågar : Ursäkta får jag prata med dig en minut?
Vad säger man? nej, det får du inte..så han börjar prata..nu börjar den roliga leken "Gissa nationalitet på flickan som du stirrat på hela tågresan"  så han hasplar på knackig svenska ur sig det ena landet efter det andra innan han träffar rätt och då kommer den regelrätta kommentaren " Ahhh....jag visste det! persiska tjejer är vackra"

Han erkänner att han tittat på mig hela tiden,,,duuuuh, som om jag inte hade märkt det redan och vill att vi ska träffas och hitta på något om jag vill. Mitt svar " Åååå. jag är smickrad, men jag har pojkvän, tyvärr" ....tyvärr?!!! jag vet inte varför jag inte kan dissa folk...det här var verkligen första gången jag bestämde mig för att nobba rakt av istället för att göra som jag alltid gör " Ge fel nummer" ..jag är sämst på sånt där..så den här gången var jag hård, men då säger jag ändå tyvärr liksom för att ta udden av dissen...som om jag skulle vara intresserad om jag inte haft någon...han pratade lite till och sen när vi kom fram till Stadion så sa han åt sin kompis och båda reste sig och  klev av. Såg hur de gick över till andra sidan och väntade på tåget som gick åt andra hållet!!...haha..knäppa människor..galen tisdag...lite egomassage fast från två knasbollar 

RSS 2.0