En fulländad skapelse...

Jag har ofta undrat hur det skulle vara att sakna en kroppsdel. Typ högerhanden...




nu vet jag hur det skulle se ut iaf

Vad skulle vi ta oss till utan Notch Johnson?

Vissa tv-program får man ju bara inte missa. Som den här serien...

Son of The Beach

Tid: 01:00 - 01:30


Amerikansk komediserie från 2000. Son of the Beach är en actionfylld serie om världens bästa livvakt, Notch Johnson. Tillsammans med sina sexiga medarbetare löser han brott längst med Malibus vackra stränder och hjälper vackra kvinnor komma över deras fobier inför stringtrosor.



Ballerinos, Josefina och inbrottstjyvar

I fredags fyllde min vän B år och hade grillfest på Gärdet. Det var en minst sagt blandad skara av människor. Vi hade allt från gothtjej till pappa-betalar-brats bland gästerna vilket i mitt tycke bara gjorde det hela mycket mer intressant.
 
Jag hamnade bredvid en kille runt trettio som hållt med balett på proffsnivå till bara för nåt år sen och samtidigt som jag hoppades på att hans dussintals San Miguél skulle börja ta envisades jag med att han skulle visa upp sina konster. Vi försökte komma på vad ordet för en manlig ballerina var. Dansare och dansös var ju klart, men vad blir motsvarigheten till ballerina? Ballerino? Och om man är homosexuell, blir det då: drallerina med inspiration från dragqueen?





När allt drickbart tagit slut (såg minsann kth:aren då han kastade lystna blickar mot t-spriten) bestämde vi oss för att ta oss vidare. Mosebacke var mångas förslag, men då kläckte någon ur sig att de förlorat sitt hyreskontrakt och uteserveringen därför var stängd. Va?! Mosebackes uteservering är ju kult, det är ju ett mina absoluta favoritställen i Stockholm. Motvilligt köpte jag påståendet och vi drog till stockholmgoesfranskarivieran-Josefina istället.

Stället var fullsmockat och vi gled till några vi kände som hade lyckat hitta sittplatser. Det blev en liten reunion med folk som bor i mitt område och en kille blev helt lyrisk när han konstaterade att jag var tjejen som jobbat på Vi förut. Fick det föga smickrande smeknamnet Vivo-bruden och det här var nog första gången i världshistorien som matbutiiksbiträde-rollen fått sån status och credd.

När vi kom ut därifrån mötte vi några killar och den ena undrade vart vi skulle. Sen sa han att han hade jobbat på nån bar som var sjysst, men han kunde inte fixa in oss där för han var portad, What?!  Hur tusan lyckas man med det?

Vi tänkte gå vidare till O-baren då jag fick ett ryck och mötte upp en annan B istället. Och eftersom klockan nu var efter tolv så var det denne B:s födelsedag. Jag blev överlycklig när jag fick höra att födelsedagsbarnet faktiskt vart på just Mosebacke och det inte alls var stängt! När vi var på väg mot tuben vid Östermalmstorg så stötte vi på en snubbe som förgäves försökte ta sig upp för rulltrappan. Problemet låg väl inte så mycket i att han hade byxorna nere vid knäna och såg helt drogad ut utan mest i att han valt rulltrappan som gick nerför. Han är väl precis som jag inte så van vid trappor....(se tidigare inlägg ;)

Jag och B, liksom många andra stod och tittade på honom ett bra tag innan vi och en annan tjej ryckte in och försökte hjälpa honom tillrätta.
Det var lite småläskigt för han såg så välvårdad ut i övrigt och man hade svårt att tro att han hade tagit något och samtidigt var man lite rädd för att röra eller tilltala honom. Tänk om han var mitt inne i en psykos och freakade ut helt plötsligt?

Vi hoppade på tuben och när vi var framme kom B på att man behövde nyckeln till huvudporten vid den här tiden och vi fick använda lite list och Houdiniskills för att ta oss in lägenheten som två inbrottstjyvar. Hoppas ingen granne fick syn på oss bara.. 

Stolt tandläkarstudent?

Stockholms Folktandvård hade också ett fyndigt (?!) bidrag i årets Pridefestival med banderollen "vi fyller alla hål"...

RSS 2.0