Leavin on a jetplane

Imorgon åker jag!!! Ska bli grymt skönt med miljöombyte och vem tackar nej till att byta tjugo minusgrader mot 15 plus?! :D

See ya in three weeeks suckers!!! muhahaha..dagen efter min födelsedag är jag hemma och jag vill att min inkorg på mobil, mail och blogg ska vara fylld av meddelanden, egomassage är aldrig fel ;)

jag vet att ni kommer sakna mig, men håll ut, innan ni vet ordet av så är er favorithummer hemma igen


puss o kram på er alla små smurfar

Ninja på tjack har drabbats av sömnbrist.....

Insomnia....


Börjar bli en ond cirkel det här med sömnlöshet, ju tröttare jag blir desto mindre sover jag. Är väl inne på fjärde dygnet nu med sömnbrist, men jag gnäller inte :P joo..okej..lite då, men jag får ju skylla mig själv.

När alarmet gick imorse var jag helt borta, hade ingen koll på tid, rum, datum eller nåt. Tog mig en stund innan jag insåg att jag faktiskt inte bara ställt klockan för väckning för att jävlas med mig själv efter tre timmars sömn utan jag hade en kemilabb att ila iväg till. Bävade inför det med tanke på hur pigg jag var på morgonen, en trött Elli och ett rum fullt av kemikalier kan sluta illa liksom....det gick bra kan jag meddela, bara min labbpartner som spillde koncentrerad svavelsyra runt omkring sig och blev brun av all kaliumpermanganat, men jag var ovanligt fokuserad som vanligt..

Ny kunskap om mig själv, när jag är bakis eller bara vääääldigt trött presterar jag tydligen som bäst. Snacka om omvänt? har sagt det förr och det tål att nämnas igen, JAG ÄR KONSTIG  =D men tur är väl det?

På lunchrasten traskade jag runt på söder och kollade in olika butiker,gick loss totalt inne på Hemtex, kul tänker ni? haha.. av alla afftärer man kan välja liksom,men jag hittade riktigt sjyssa grejer faktiskt och för er som känner mig vet ni att jag gillar inredning och design och lite fina textilier kan man åtminstone hitta där! Satinbäddset är min nya förälskelse :P

tio minuter kvar av lunchrasten och magen var fortfarande oroväckande tom vilket den var väldigt duktig på att göra mig medveten om, så jag stack in på donken och slängde i mig en El maco chicken junior, nyttig lunch my ass! men det mättade och gick fort, så varför inte :D

Körde karate och kobudo på kvällen vilket var grymt kul!! Jag var den enda nybörjaren på kobudon så jag fick typ privatlektion, me like!! även om det självklart blir en helt annan press på en. Men nu har jag lärt mig hantera de olika vapen som finns så man slipper missriktade slag mot träningspolarna i dojon :P

Efter en och halv timmes fäktande med långa pinnar (min sensei skulle inte bli glad om han hörde mig kalla bôn för pinne)  och svärd i olika knasiga kombinationer får man kortslutning i hjärnan och det slutade med att jag började improvisera istället när vi skulle köra två och två...haha...måste sett ut som en ninja på tjack så som jag skuttade runt och viftade med staven!

nej, dags att sluta fred med sängen, imorgon är en galen dag..snart åker jag ju och mamma fyller år på onsdag, borde styra upp nåt fint nu när hon blir 45 och allt. Kanske ska rita en fin teckning? va sägs om det :D

                                                                           


Putslustiga gubbar

Vad vore världen utan alla dessa putslustiga gubbar som förgyller våra söndagskvällar?

 

Sitter och dagdrömmer på jobbet då en kund kommer in. Han handlar och när han är klar säger jag:

 

-    106,5, tack

Han svarar med ett pillemariskt leende på läpparna

-      Vill du ha sex på bänken, tack?

 

Visst, jag var väldigt hes och mumlade säkert, men allvarligt hur likt var det egentligen?!

Säger då det, finns inget bättre än snuskgubbar som kommer och livar upp stämningen när man sitter och har tråkigt på jobbet =)




Blåmärke  Fredagssouvenir, här är blåmärket jag nämnde tidigare

Kvällens låt

Moneybrothers " Feelings getting stronger in the dark"


Sunday Bloody Sunday


Dagens soundtrack är U2:s " Sunday  Bloody Sunday", grymt bra låt!!

Slocknade runt två igår natt och fick några ljuvliga timmars välbehövlig sömn så nu är man rustad för dagen. Söndagar är alltid en sån där dag då man har en massa måsten och borden, borde egentligen eftersträva det motsatta. Vilodagen ska det ju vara, men tidsoptimist som man är skjuter man givetvis upp allt som ska göras till veckans sista dag :D

Har precis insett att jag är en bortskämd liten fjant, har ALDRIG behövt stryka mina kläder förut så idag ska jag ta tag i det där. Reser bort på torsdag och en hel del kläder ska packas så det är bara att sätta igång för sen bär det ju av till jobbet. Förhoppningsvis kommer rösten tillbaka snart, låter som Bruce Springsteens kvinnliga motsvarighet just nu. Kanske borde ta och spela in någon låt nu när man har den klockrena whiskeystämman!? hehe..kunderna hörde knappt vad jag sa igår så det blev en massa roliga missförstånd. Nåt måste man ju roa sig med när man är på jobbet.



Mando Diaos



Insåg just att jag kommer missa Mando Diaos spelning på Nalen nu i februari då jag är bortrest =( Egentligen gör det inte så jättemycket eftersom jag såg dem på debaser medis i oktober. Men jag hade så otroligt roligt den kvällen så man skulle ju inte ha något emot att återuppleva det igen! dom är tighta live säger jag bara, skränig rockpop från borlänge upplevs bäst på nära håll och utan öronproppar (Det där hörde ni inte från mig)..givetvis ska man skydda sina små öron. Skivan "Ode to Ochrasy" bör lyssnas på av alla, sitt inte och vänta på radiosinglarna!!


Nu ska jag skutta iväg och städa upp i mitt organiserade kaos :P

Rock'n'Roll Lifestyle

Kom hem efter fem och började jobba klockan åtta....så var man så där oförskämt pigg hela dagen faktiskt. Kanske är funtad för lite rock'n'roll-liv trots allt, så länge det bara är några gånger i månaden..haha. Jobbade på som en flitig liten myra och jag vet inte om det var jag som inbillade mig, men jag var galet effektiv och strukturerad. Man kanske borde gå ut alla kvällar då man ska jobba följande morgon? nejnej, nu flummar jag bara. Ska inte inviga några nya ovanor nu på det här hitills sunda året.

Gårdagen ägnades åt massa ärenden *plockar vuxenpoäng* och sen drog jag förbi systemet och köpte lite grejer som skulle läggas till det first aid-kit jag och några kompisar skulle sätta ihop för våra nyblivna 21-åringar i gänget (Malena och Joel). Det var så knasiga grejer så jag tänker inte ens skriva det här, men tror det blev rätt uppskattat ändå! Malena hade bjudit till fest hemma hos sig och jag ilade dit direkt efter jobbet. Suckade lite över det tråkiga  vädret, men kom på att det var tur att jag inte försökt platta håret. För er som känner mig vet ni att jag är ett troll, ostyriga lockar som står åt alla håll, men när det ändå ska regna spelar det ju ingen roll :D Så jag körde på troll-looken fullt ut..hehe 

Var redan massor av människor där när jag kom till förfesten och jag Emma plockade genast fram humörhöjarna som bestod av tequilas och tjej-ölen nummer ett: Corona. Men rutinerade som vi är hade vi ju citron och lime och hela kittet, måste ju dricka med stil...fjortis

Insåg än en gång vilket mission impossible det är att få ett konkret svar från fulla festdeltagare när man frågar vart vi ska nånstans när vi drar vidare till stan. Blir ju inte lättare när polare skickar sms och undrar vart man ska. Klockan tickade på och eftersom vi var danssugna som få bestämde jag och några tjejkompisar oss för att styra upp folk lite. Söder skulle det bli och vi lyckades få med oss en hel drös av glada människor. Allt som behövs är att någon visar vägen, och vem leder bättre än vi :P

På vägen ut gjorde jag en värdig sorti á la Elli genom att halka i trappan och dratta på ändan, och jag LOVAR jag var faktiskt inte så berusad vid det här laget. Något som jag påpekade, men självklart bara möttes av skratt och retsamma pikar. Kom ihåg, när ni känner att ni håller på att halka till och vill återfå balansen genom att sätta foten någon annanstans, VÄLJ DÅ INTE DET TOMRUM MELLAN HUSVÄGG OCH TRAPPA DÄR DET ENDA NI KAN STÅ PÅ ÄR LUFT!! 

Idag har jag däremot ett gigantiskt blåmärke som påminnande souvenir från gårdagsnatten, som kroppens hämnd för att jag misshandlat den med kemiska substanser. Annars är det noll bakissyndrom, vilket är väldigt nice, men lite farligt kanske?

Ska inte hänga ut stället vi var på igår genom att avslöja namnet, men det är väl inget ställe man kommer stå i kö för att besöka fler gånger. Brukar inte vara så jättekinkig eftersom man kan ha överseende med de mesta så länge man är i bra sällskap och på bra humör. Människorna där inne var roliga och galna på dansgolvet, men musiken var lite tråkig faktiskt. Blev en hel del nostalgitrippar till somrarna 1998-2000 och en del b-låtar som hämtade från smurfplattorna som gavs ut när vi var små. Kommer ni ihåg dem?! Spelades på mellanstadiediscona där man hoppade omkring och körde macarena-dansen och dansade tryckare till Celine Dions " My heart will go on"...ljuva barndom..Väl inne på klubben hävdade jag bestämt att jag inte tyckte om rom, men efter att ha smakat den ena drinken efter den andra som alla innehöll rom fick jag erkänna mig besegrad. Caipirinhan som jag hade beställt innehöll till och med rom, konsekventa Elli fick äta upp tidigare påstående om äckelrom.

GT - god som få       GT- god som få...              

Hursomhelst var vi kvar på den anonyma baren till stängningsdags och traskade vidare till Patricia efter en hel del överläggande. När vi kom fram räckte det med en blick på kön innan vi i samförstånd beslutade oss för att rulla hemåt. Tur var väl det, sen när man väl satt på bussen märkte man att fötterna inte hade tålt mer dansande eller gående för den delen i de höga klackarna.

Men det här med att hitta ett uteställe som alla tycker om och som spelar sjysst musik och har bra dansgolv är ju svårt!! Finns ju hur många fina barer som helst, men Jakten på det perfekta dansstället på härliga Söder fortsätter, tipsa gärna!

Nae, jag verkar gilla det här med skrivande lite fööör mycket märker jag, Bäst att avrunda nu innan ni somnar, är ju som sagt första inlägget och fler lär komma så jag kan fortsätta avslöja detaljer senare!

Titta in när och hur ofta ni vill!!  ;) 

RSS 2.0